resim
Sofyan Amrabat
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 390
    2022 dünya kupası'nda tamamen kapanarak oynayan fas'ta iyi oyuncu olduğu illüzyonunun hala devam ettiği futbolcu.

    30 yıla yakındır serie a takip eden adamım, tuttuğum ikinci takım fiorentina ve bu kadar kötüsünü çok az izledim.

    galatasaray'ın hangi sorununa çözüm olacağını bilmemekle beraber ölümüne kapanılan maçlar dışında bugüne dek herhangi bir takımda herhangi olumlu bir işi bulunmayan bir oyuncu.

    dünya kupası sonrası kendisine net 40-45 milyon euro teklifler geldiğinde fiorentina yönetimi 70 milyona sabitledi fiyatını ve bu açgözlülüğün bedelini şimdi 20'ye bile satacak takım bulamamakla ödüyorlar. fenerbahçe ya da başka biri fark etmez, bu oyuncuyu bonservisiyle alan takım parasını sokağa atacak. fiorentina yönetimi çok zorladı united'a zorunlu opsiyonla vermeyi ama onlar da riski gördükleri için normal opsiyonla aldılar ve daha 2023/24 sezonunun ilk yarısı bile bitmeden opsiyonu kullanmama kararı verdiler. o yüzden amrabat ve menajeri devre arasında bile bonservis verecek takım arıyorlardı. ancak united'ın kabus gibi ilerlediği anlarda bile tek olumlu hareketi olmayan bir oyuncu için elbette kimse devreye girmedi.

    zannedilene birazcık bile olsa yakın performans verebilecek bir isim olsa en başta united'ın rotasyon oyuncusu olarak kalırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın