resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12325
    zerre üzüldüğüne inanmadığım kibre kapılmış şahıs. eleştirdiği hakim ziyech ve wilfried zaha kanatları kendisi aldırdı, olmayan tete'yi kendisi aldırdı; sam adekugbe olmadı, angelino olmadı derrick köhn aldırdın o da olmadı. aldırdığın ve olmayan leo dubois hazırlık kampında hala ısrarla maçlarda oynatıldı.
    bugün zaha'yı öne atması inanılmaz hayal kırıklığı yaşattı. evet zaha bekleneni veremiyor, kampta da sana göre tek maçta iyi oynamış ama şu rezalet mağlubiyetin sorumlusu zaha mı?
    şampiyonluk kutlamasında dahi gidicem triplerine milli takım kampında da devam eden kerem ne yaptı ki barış'ın önüne geçti, yunus ne oldu da zaha dan daha önde bulundu mesela?
    bugün oyuncusunu satan yarın takımı satar kusura bakmasın kimse. zaha anlamadıysa sen müdahale et, senin kenarında oynayan baska oyuncuya söyle pozisyonları anlatsınlar, olmadı birisi iki ıslık çalsın konumları işaret et. kağıtla pozisyon gönderildi sahaya bu takımda, şunu da bahane etme be arkadaşım.
    rakip ıssırıyor, senin takımın yürüyor, 102 puan toplayan takım pas yapmaktan aciz hale gelmiş. heyecan hırs kalmamış. tutturmuşlar bir gülerek diye saçmalık, anlamsız hareketlerle takıldınız tüm yaz. ayıptır insanda az utanma olur 5'lik olmuşsun hala oyuncunu öne atıyosun, ayıp.
    bu takım her türlü şampiyonluğun doğal adayıdır, hocasına rağmen. hocanın hangi oyuncuya net katkısı var ben anlamadım, balper şahsi hırsı ve bireysel antrenörü olmasa bu seviyeye çıkamazdı, kerem gibş öğütülürdü bu sistemde. bu top kayıpları ne hocam? yönetime kalkan oluyosun da yönetim senden iyi durumda kusura bakma.
    inanılmaz hayal kırıklığı son. 2 sene şampiyon olan takımın ekmeğini yiyerek elbette koltuğunda oturmaya devam edeceksin, hakkındır ama 2 değil 3 değil 5'lik oldun, 5. kimse vazgeçilmez değildir. ne zaha, ne dursun özbek ne de sen.
    özür dilemek bu kadar zor olmamalıydı. prag'da yaşattığın rezilliğin tekrarında tarftarın tepkisi bir olmaz, olmamalı.
    mertens'i de kutluyorum, az bile söyledi. zaha savunacak hale getirdin bizi tebrik ederiz. sanmıyorum ama umarım hatalarından ders çıkartır, kibrini yenip oturduğun koltuğun hakkını verirsin umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın