resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9852
    geçen sezon yedeğe düşüp formasını barış alper’e kaptırınca afralar tafralar tavan yaptı. şimdi hangi maç olduğunu unuttum hatırlatan olursa eklerim, sonradan girdiği maçta penaltı kaçırdı ardından 2. penaltıyı gole çevirdi gol sevincinde yine trip attı.

    sezon sonuna doğru ayrılacağım diye trp attı. milli takımda da aynı söylemi devam etti. a’dan z’ye her muhabir her duyumcu bunu defalarca da dillendirdi zaten. transfer teklifi alamayınca kös kös döndü geldi. sociedad ilgileniyor diye asparagas bir haber çıktı o kadar.

    kerem’e verilen değer abartıldı. kerem de kendini galatasaray’ın kaptanı ve yıldızı olayına çok fazla kaptırdı.

    aldığın her topta ekstra işler deneyecek adam değilsin kerem. o kalitede topçu zaten dünya’da da yok. ısrarla zorlama kilit pas atma çabaların, bir kere olsun geçtiğini görmediğimiz tek pasların yüzünden 30 derece sıcaklıkta bilmem kaç nemde takım arkadaşların sürekli geriye koşmak zorunda kalıyor. takım devamlı geçiş hücumu yiyor. dün 45 dakikada 14 top kaybı yaptı. 90 dakika sahada kalsa bu sayı rahatlıkla 30’un üzerine çıkacaktı.

    kardeşim sen marcao ile malum olayı neden yaşadın? mağduru oynayıp, trip atmak dışında oturup hiç düşündün mü? 3-4 senedir tek bir ders çıkardın mı?

    erzincanspor’dan geldiğinde ne isen, bugün halen o’sun. halen top kontrol edemeyen, basit pas hataları yapan, basit top kayıpları yapan, bitiricilik sıkıntısı olan kişisin. erzincan’da da gol atıyordun burda da atıyorsun. gol atmak yetiyor sanıyorsun ama o iş öyle değil. zaten öyle olsa 2-3 senedir bu istatistiklerle şimdiye çoktan liverpool’a uçardın. ama teklif dahi alamıyorsun.

    bir de fanları “kerem’in çok güçlü mentali var, çok geliştirdi kendini” demesi yok mu? insanı deli eder. gözümüzün önünde barış alper örneği olmasa yutacağız hani. barış geldiğinde kerem’in yarısı kadar topçu değildi. verilen bonservis üzerinden komisyon iddiaları dolaşıyordu. barış sadece 1 senede yaşadığı gelişimle bugün kerem’in 5-6 katı iyi oyuncu oldu.

    velhasıl, hem kötü oyunuyla hem tripleri ile uğraşmak cidden yordu. keşke fanlarının dediğinin yüzde 10’u kadar oyuncu olsa da bir teklif alıp gitse. biz de kurtulsak.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın