resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12290
    maç sonu sonu söylediklerinden anladığım kadarıyla kendisi kafa olarak maça gelmemiș. ikincisi takımını maça hiç hazırlamamıș. yani bu takımdaki 15 kiși iki yıldır birlikte antrenman yapan adamlar. hiçbirnin gözünde hırs yoktu. bin tane top kaybını bana form ile anlatamazsınız.

    ben futbol, basketbol, voleybol fark etmez bir hocanın kendi tarzına uygun sporcular ile çalıșmasından yanayım. senin mentaliten ne ise o adamlarla çalıș. sen rakibi kovalayan hareketli kanat oyuncularını tercih ediyorsan bu tarz adamlarla oyna. ziyech'ten yunus'tan senin oyun tarzına uygun futbol çıkmaz. zaha'dan çıkmaz. maç sonu adama laf ediyosun. diziliși yanlıș anlatmıș da falan filan. ya geçelim biz oraları. uygun değil ise yönetime bildir abi bu adamları yollayalım. ziyech hamle oyuncusu. bu adamdan ilk 11 olmaz. neden yani ? yunus yine top kaybettikten sonra jogging yapıyor. abi șaka mı? ben üç senedir yunus'ta aynı umursamazlığı görüyorum. siz bireysel olarak bu adamlara ne anlatıyorsunuz. kardeșim top kaybettikten sonra bu dünyada jog yapacak tek adam messi. bana maç içerisnde yunus'un joglarını izletemezsin. ben de futbol oynadım. hocanın korkusuna dalak bırakacak kadar koșardık. herkes ișin ciddiyetine varsın.

    son iki senede șampiyonluk aldın. artık elite teknik adam olmak istiyorsan lütfen o adamların yönetim tarzlarını incele. kupa finalinde 5 yedikten sonra çıkıp tüm sorumluluğu alacaksın. o öyleydi bu böyledi diyemezsin. zaha'nın kötü performansı da senin suçun. ziyech'in de. cünkü bu adamlar senin tarzına uygun topçular değil. ya bu adamlara uygun șablon kullacaksın ya da yollayacaksın.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın