resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 24
    --- alıntı ---

    galatasaray yönetiminin ısrarla takımda görmek istediği slovak yıldız miroslav stoch, ülkesinin en önemli haber portalı hn'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    röportajın genelinde slovakya'nın 2010 dünya kupası finallerine hazırlanmak için gittiği avusturya'daki hazırlık kampını değerlendiren stoch, galatasaray'a olası transferiyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    frank rijkaard gibi kaliteli bir teknik adamın kendisini istemesinin gurur verici olduğunu belirten stoch, geçtiğimiz sezon uefa avrupa ligi'nde fenerbahçe'ye karşı oynadığını belirtip "türkiye'de gerçekten muhteşem bir futbol atmosferi oldugunu gördüm. galatasaray da bu ligin en iyi takımlarından birisi ve taraftarlarının da ne kadar ateşli olduğunu tahmin edebiliyorum" şeklinde konuştu.

    slovak oyuncu, kariyerine nasıl yön vereceğiyle ilgili soruya "önümde bir çok seçenek var ve bu seçeneklerden en iyisini değerlendirmek istiyorum. barcelona gibi bir takımda yıllarca çalışmış frank rijkaard'ın beni istemesi elbette gurur verici. ama şu anda kesin kararımı vermiş değilim. öncelikle konsantrasyonumu milli takıma vermek istiyorum" şeklinde cevap verdi.

    stoch, ayrıca chelsea'nin kendisini gelecek sezon kadroda düşünmediği iddialarıyla ilgili olaraksa "basında yazan herşeye inanmamak lazım. bana bu yönde gelen bir bilgi yok. şu anda chelsea'nin oyuncusuyum ve aklımda şu an için yalnızca dünya kupası var" dedi.

    geleceğin yıldız adayları arasında yer alan stoch, geride bıraktığımız sezon 10 gol atıp, 4 de asist yaparak twente'nin hollanda şampiyonu olmasında büyük pay sahibi oldu. bonservisi chelsea'de bulunan ve bu sezon hollanda'da twente formasıyla şampiyonluk yaşayan 21 yaşındaki slovak oyuncunun önümüzdeki sezon başka bir kulüpte forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın