resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12283
    bu kadar başarılı hocaya haksızlık yapmak istemediğim için mağlubiyet yorumu yapmayacağım. farklı bir konuya değinmek istiyorum. takıldığım şey kimilerine belki komik de gelecektir ama ilahi adalete inanırım. son iki şampiyonluğumuzda da bu emareleri gördüm bize yapılan haksızlıklara karşı bir şekilde şampiyonlukları kazandık.

    kişisel ilişkilerde de adalet anlayışım var. iki sezondur şans vermeden, verildiğinde kendini gösterse bile görmezden gelinerek gönderilen ya da takımda istenmeyen oyuncular meselesi beni acayip rahatsız ediyor ki isim isim de yazdım daha önce.

    kaç senedir oradan oraya sürüklenen, emek veren, kendini göstermeye çalışan oyunculara, tırt bir hazırlık maçında karmakarışık bir kadroda 10 dakika süre verip kendini gösterdiği halde kampa almamak bence saygısızca bir hareket. kampa aldığı bazılarına bakarak zaten önerme doğrulanıyor. bir de üstüne bugünkü, oyuncuyu ortaya atma olayı çıktı. bunlar başarısızlığa giden yolda, dizilen taşlar aman dikkat hocam. daha önce fatih hoca da yusuf erdoğan’ın heyecanına sinirlenip ah aldı. başımızı kaldıramadık sonra. ister ilahi adalet deyin, ister karma, ister enerji, ister koca bir saçmalık. kimseyi haksız yere üzmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın