resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12281
    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı).

    yekten hezimetin tek sorumlusu olduğunu düşünüyorum. sebeplerini dilimin döndüğünce sıralamak isterim.

    eğer beşiktaş maçını hedef maç olarak gördüyseniz, hazırlık dönemini bu maça göre inşa edersiniz.
    ***
    örneğin yusuf demir hazır geldi diye demeç verip, bu maçta dakika almıyorsa ve siz de "ya biz tam hazır değiliz" diyorsanız bu işte bir terslik yok mudur?

    bütün hazırlık döneminde metehan'ı oynatıp, bu maça laps diye milli takımdan inen apokerim'i; kampın yarısını sakat geçiren nelsson'u başlatırsanız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil midir?

    zaha-ziyech gibi önemli oyuncularımız kamp gördü diye sağda solda konuşurken, birini milli takımdan yeni dönmüş oyuncuya kestirip diğerinin de yürüyecek hali olmamasına rağmen onbir oynatıp 60 dakika izlerseniz bizim bu nasıl kamp dönemi diye sorgulama hakkımız yok mudur?

    kamp döneminin hazırlık maçlarında hep onbir başlamış batshuayi varken birden bire maç boyu topa 6 kere dokunabilmiş icardi'yle başlarsanız ve bütün bu performanslara rağmen 75'te 2-0 iken oyuna girmiş -üstelik yunus-kerem d ortasahalı bir takımda- zaha'ya "oyuna girdi etki etmedi" diye sallarsanız bu nasıl adalet diye sordurmaz mısınız?
    ***

    eğer beşiktaş maçı hedef maç değil, yalnızca hazırlık döneminin bir parçası ise de biraz yürekli olup kamp dönemi boyunca oynattığınız oyuncuları onbire koymanız gerekmez mi?

    5 gündür takıma katılmış oyuncuları gökten zembille indirip onbire koyarsanız, koca hazırlık dönemini çöpe atmışsınız demektir kusura bakmayın. böyle bir tutumun da adaletli hiçbir yanı yoktur. batşu demez mi eşek gibi çalışıyorum bir aydır bunun için mi? metehan demez mi ben bir aydır çalışıyorum 3 gündür takıma gelen dermanı olmayan abilerimden 5 dakika forma alamıyorum o halde ben niye bu takımdayım? zaha demez mi ben ne günah işledim de beklentin yüksek diye saydırıp duruyorsun da icardi baba ne yaptı maç boyu beni diline doladın? yusuf demir demez mi hazır geldik o kadar her hazırlık maçında bir şeyler gösterdim bu yunus nereden çıktı?
    ***

    cesaretinizi kaybettiğinizde kahramanlarınızın sizi kurtarmasını beklersiniz, adaletinizi kaybettiğinizde ardınızda sizi kurtaracak kahraman da göremezsiniz sayın hocam. umarım bu bir yol kazasıdır, ancak bana fazlasını hissettirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın