resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4149
    kerem a. ya tahammül edildiği kadar kendisi üst üste maçlara çıkamadı, megerse okan hoca kendisini istemiyormuş o yüzden çok iyi oynadığı, gol attığı maçlardan sonra bile yerine evlat kerem a. ya birakiyormus.

    okan hocanın söylediklerinden sonra bu adama yapılan mobbingin ortaya çıkması açıkçası beni rahatlattı. yok sakatmis yok çalım atamiyormus vs vs geçelim. adam hocası tarafından kasten bile isteye oynatılmıyor! ne yapsa olmuyor ve yerine top kaybetme ustası başkası oynuyor! yine iyi dayanmış ki kötü bir açıklama ya da hareket görmedik geçen sene kendisinden. ama şimdi çıksa ağzına geleni söylese haklıdır.

    eğer bir oyuncuyu sevmiyorsan, frekansın tutmamişsa vs vs her ne sebep olursa olsun o adamı basının önüne, kendi kabahatini örtbas etmek için atamazsın! bugün en masum adamı böyle basına malzeme edersen yarın diğer oyuncular sıra bana da gelir diye seni paketlerler okan hoca, haberin olsun!

    okan buruk zahaya haksızlık yapmıştır. umarım hoca zahadan özür diler ve bu iş tatlıya bağlanır. gidecekse de tatlı bir ayrılıkla gitsin. yoksa yıldız oyuncu getirmek için uğraştığımiz da kendisine yapılan bu haksız muamele önümüze kötü bir referans olarak çıkacaktır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın