resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12244
    iyi bir teknik direktördür, canımızdır, ciğerimizdir ama hatalarından ders almasını da öğrenmelidir. yok ders aldık, yok bir daha yapmayacağız diyor ama lafla peynir gemisi yürümüyor. sürekli aynı şeyleri yapmaya devam ediyor.

    geçen sezon* şampiyonlar liginde iyi oynadık ama neticede 3. olduk. avrupa liginde sparta prag'tan fark yedik, kendi evinde şampiyonluk maçında* 10 kişilik rakibine yenildin, dünkü maçta* yine ezeli rakibine 5-0 yenildin. yani hedef maçların birçoğunu kaybediyoruz. en önemli maçları kaybettikten sonra toparlaması çok zordur. bu eşiği şu ana kadar iyi atlattık ama böyle devam ederse tepetaklak gideriz.
    okan hoca'yı çok severim, rekorlarla gelen şampiyonluklar falan sonsuz kredisi var bende ama artık biraz da iğneyi kendisine batırması gerekiyor. oyuncu tercihleri, kadro planlaması, sistem geçişleri falan biraz daha geliştirmesi gerekiyor. yani mesela yenik duruma düştüğümüzde orta sahayı boşaltıp hücumcu alması veya oyuncuların mevkilerini değiştirip sisteme devam ettirmesi vs. takımı daha da kötü yapıyor. bu anlamda ya gelişmesi gerekiyor, ya da arkasında durduğu yönetimin transfer yapmasını istemelidir.

    her neyse, artık lafta kalmaz da hatalarından ders alır. yoksa sezon bizim için bitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın