resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12237
    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçındaki rezillik oyunculardan daha çok kendisinin rezilliğidir.

    sezon başında, yeni kurulmuş, defansı leş gibi olan beşiktaş'tan orta sahayı boşaltarak, en ufak bir hücum organizasyonu olmadan, rakip takımın hocası tarafından bütün oyun planı çöp edilirken fark yemek için elinden gelen her şeyi yapamazsın canım hocam. yapamazsın. böyle 5 atarlar. inan 2-0'a razılardı resmen buyur gel bana fark at diye elinden geleni yaptın.

    çok değil birkaç ay önce fenerbahçe 10 kişiyle seni belli bir oyun planıyla kitlemiş ve mağlup etmiştir. beşiktaş'ın hocasının en çok üzerinde duracağı maç o olacaktı. o maçtaki hatalardan belli ki ders çıkarılmamış. beşiktaş, fenerbahçe'nin oynadığı oyunu çok daha kötü bir kadroyla oynamış ve kazanmıştır.

    buna yanıt verememek, sezon başı olur öyle der geçilecek bir şeydi. ancak 1-0'da veya 2-0'da 4 değişiklik yapıp takımdan en ufak fark yaratamadığın ortamda takımındaki tek 6 numarayı sahadan çıkaramazsın! böyle bir rezillik olabilir mi? karşında çemiş gezek mi var? bize bu rezilliği neden yaşatıyorsun? takım zaten oynamıyor daha ne yapmaya çalışıyorsun 6 numarayı çıkarıp takımı tamamen orta sahasız bırakarak? buyur yedin 5'i, rahatladın mı? 2-0'a kitlense "sezon başı olur öyle" diyip geçecektik ama sen başımızı önümüze eğdirdin, üstün bir çabanla.

    hiç kimsenin değil bu rezalet tamamen senin eserin. senin kredin çok büyük ancak sürekli orta sahayı boşaltıp bu takımın fark yemesine zemin hazırlayamazsın. orta sahayı boşaltma! 5 yedin, ne oldu? çevirdin mi maçı? 2-0 bitse maç az mı olacaktı? yetmeyecek miydi? takım oynamıyor zaten, oynamayan takımın orta sahasını boşaltıp maç kazanamazsın! ders al artık şundan okan hocam. 1 değil 2 değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın