resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12199
    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçında birçok insanın güvenini zedelemiş olan teknik direktörümüzdür. kredisi benim için de çoktu ama bu maçtaki rezaleti çok dramatik bir kredi kaybına sebep oldu bende. eminim ki birçok taraftarda da böyle oldu. ali koç'u teknik direktör yapsak bu kadar rezil edemezdi maçı. bilerek mi yaptı acaba diye de düşünmedim değil yönetime mesaj için ama kendisi bizim parçamız. bir mesaj için takımın böyle bir rezalete uğramasını istemez.

    her şeyi geçtim sezonun geri kalanı için de çok kötü bir temel attı: forma adaletsizliği. futbolcuların çoğuna "siz ne kadar hazır olursanız olun ne kadar emek verirseniz verin sizin yerinize hazır olmasalar da bu oyuncuları oynatacağım" mesajı verdi. birçok oyuncunun güvenini kaybetti.

    bizim de güvenimizi zedeledi. bir rezalete daha tahammülümüz kalmadı bence.

    maçın skoru için demiyorum rezaleti. maçın genelinden bahsediyorum. 1-0 yenilsek de aynı rezaletten bahsedecektim. 5-0 sıvası oldu işin. fb'ye 6-0 yenildiğimizde bile böyle rezil değildik sahada.

    kimse bu maça kaza demesin. şimdi okan hocayı güzelleme zamanı değil. metaforik olarak hatalarını suratına suratına vurma zamanı. yoksa bu günü tekrar yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın