• 660
    futbolcuların hiçbirine kızmıyorum. %100 okan hoca bunun suçlusu. en kötü teknik direktörün yapmayacağı şeyleri yaparak rezil etti maçı.

    her şeyi geçtim forma adaleti olmadan başladı okan hoca sezona. 1 bilemedin 2 tatilden yeni geleni koyarsın takıma geri kalanı da sonradan oyuna sokmayı planlarsın. sen gittin yarısını hazır olmayan oyuncularla başlattın bu maçı.

    öyle ya da böyle takımın en hazır yeri sol kanadımızdı. zaha ve köhn. kerem a. aşkına orayı bozdun. parma maçında çok kötü görüntü veren kaan-ziyech ikilisiyle de bu maça başladın sağ kanat da iptal oldu. stoperde kampın en başarılısı metehan yerine tatilden yeni dönen abdülkerim'i koydun. forvette icardi daha henüz tam hazır değil. bunların ortasında torreira'ya yazık oldu.

    maçta u oynamaya çalıştık. elinde bir kanat daha olsa kerem d.yi de çıkaracaktı oyundan.

    futbolcu hata yapar gol yedirir. konsantrasyon eksikliği, dikkatsizlik, şanssızlık falan dersin. ama okan hocanınki rezaletti. bir daha böyle bir maç izlemek istemiyorum.

    bjk iyi değildi. biz rezildik. okan hoca yüzünden. bir daha böyle rezil bir yönetim sergilerse okan hoca istifa diye ben de demeye başlayacağım. okan hocanın bizim için kredisi var ama bir daha böyle rezalet bir oyun tüm krediyi siler bizdeki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın