resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 216
    asırlardır 8 numara transferi bekliyoruz. adam daha gelmeden top oynamadan yüzyılın kazığı, çok para, öküz alırdık vs. saçma sapan yorumlarla dolmuş başlığı. bjk bonservis maaş paket halinde 10'ar 20'şer saçıyor. fb desen 60 milyondan fazla harcadı mourinho hariç. bizim taraftar da muhasebecilik yapmaktan transfere sevinmiyor.

    son sezon performansı 13 gol 12 asist, 11 defa maçın adamı seçilmiş. 25 yaşında solak brezilyalı mis gibi topçu. kendisiyle aynı ligde aynı mevkide oynayan sezonu 12 gol 14 asistle kapatıp 9 defa maçın adamı seçilen aynı yaştaki dewsbury-hall 35 milyon'a chelsea'ye gitti. west ham leeds'ten 30 milyona topçu aldı. championship'ten bu kadar paraya oyuncu alınır mı diye dolaşıyor bizim taraftarda.

    bütün yönetimi tarikatçılarla hükümetin adamlarıyla dolduran, tahkimin başına şike davasında kendisini aklayan hakimi getiren, yavru şikeci salıncaktan inmeyen bjk başta olmak üzere tüm takımları yönetimleri sponsorluklarla, levent mercan transferi gibi işlerle kendi güdümüne sokan yalı çocuğu ve fenerbahçe terör örgütüne karşı gerekirse 20-25 değil 30-40 verip alacaksın işine en çok yarayan adamı bu sene. bırakın para hesabı yapmayı mertens'e yedek için kafa yorun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın