• 911
    kime, neye göre tespit edildiğini anlamadığım dünyaca ünlü ve güvenilir olduğu söylenen bir şirket** tarafından, hakkında taraftarların görüşlerine yer verilerek yapılmış anket sonucuna göre açıkladıkları kombine paketlerini duyunca heyecanımın bir kısmını kaybettiğim, ama ne olursa olsun açılışını merakla beklediğim, rüyalarıma giren mabed adayı, ali sami yen hell'in şanını taşıyacak yeni stad.

    bu dünyaca ünlü, güvenilir şirketin nacizane fikirlerine %100 biat edilirse eğer, sanıyorum artık yönetim önümüzdeki sezonlarda taraftar duasına çıkacaktır yüksek tepelere... istemiyorum öyle olsun sözlük(u: :(). bu arada aynı şirketin diğer projeleri için: http://www.isgworld.co.uk/projectslist.aspx *

    şimdi sen hatrı sayılır şekilde vip koltuk, loca satmışsın, gelirlerin güzel*, bu şartlarda 10bine yakın kapasitede izleyiciye ev sahipliği yapacak zaten stadın. aynı şekilde taraftar kombine sistemiyle de makul fiyatlar dahilinde stada hakim sayılabilecek konumdaki belirli tribünleri de ateşini sahaya yansıtabilecek taraftara pazarlamak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. bu şekilde satışı sağlanan 20bin civarı kombine rakamı o stadı cehennem yapabilecek alt seviyedir. kombinelerde yaptığın güzelliği de kalan kapasitenin maç başı satışlarında bir güzel çıkarıverirsin*, kimsenin de gıkı çıkmaz.

    çok mu şey istiyorum sözlük. düz mantık sadece bu ya*.

    edit: şirket hakkındaki yanılgım, ama yine de anket sonuçlarını %100 desteklemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın