resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 205
    geldiği ligi küçümseyenleri anlamadığım futbolcu. benim şu ana kadar anladığım; championship’de standart yok. yani çok iyi topçu da var korkunç topçu da. fifa ultimate oynayanlar bilecektir bolca sürpri silver çıkar mesela. sara da ligin öne çıkan simalarından. hakkında ciddi bilgim var desem yalan olur. ama benim anladığım kadarıyla alınabilir bir risk.

    iki negatif konu var; birincisi bonservis ikincisi de tam anlamıyla ihtiyacımız olan oyuncu mu konusu. bonservis nolursa olsun kağıt üstünde yüksek; ama sahada neler yapıyor göreceğiz. ihtiyacımız olan oyuncu mu noktasına gelirsek onu da sana içinde göreceğiz.* ama ben hala torreira’yı yedekleyecek hatta yer yer sert orta saha olması adına yanında oynayacak bir transfer şart diye düşünüyorum. matias vecino gibi belli yaş üstü bir ön libero şimdi düşünülebilir işte. o zaman mükemmel takım oluruz. tabi bu durumda yusuf demir’i kesin kiralamamız gerekecek; çünkü iki defansif göbek kullanırsak 10’da sara, demirbay, mertens gibi 3 alternatif olacak önünde.

    ha unutmadan. saatler sonra 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı var. dursun aydın özbek yönetimi olası kötü skora önden önlem olarak bu ismi medyaya fırlatmış olabilir. dolayısıyla doue gibi “kesin bitti, buradan dönmez” denen bir olay yaşanmışken ben florya’da görmedikçe her transfer haberine mesafeliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın