resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 204
    oyuncuyu hiç tanımıyorum. yerine tanıdığımız, bildiğimiz, güçlü ve dinamik bir genç tercih ederdim. ama yine de karamsar değilim. bakış açım ise tam olarak şöyle: bizzat okan buruk istediyse doğru, istemediyse yanlış transferdir.

    okan buruk'un her istediği doğrudur anlamında söylemiyorum, ciddi isabetsizlikleri de olabiliyor ama bu adam efsane geçirdiği 2 sezonun ardından orta sahada şapkadan tavşan çıkarmak zorunda kalmak yerine bizzat kendisinin talep ettiği bir oyuncuyla şansını denemeyi hak ediyor. eğer başarısız transferse zaten hoca hatasından dönecek, sorumluluğu üstlenip başka çözümler bulabilecek kadar karakterli. 25 yaşında brezilyalı bir oyuncu da illa ki bir miktara satılır. zarar ettirebilir tamam ama okan hoca bütün kazandırdıklarıyla birlikte o kadar risk almayı hak ediyor bence.

    umarım gerçekten hoca istemiştir ve istediğini de alır. dinamik ve atletik oyuncuları arşa çıkarmak gibi bir özelliği var kendisinin. aynı dokunuşu bu gence de yaparsa bambaşka bir galatasaray izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın