resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 191
    bize gelmesine baya şaşırdığım ve bir dönem keyifle takip ettiğim, özellikle 2021 ve 22 dönemine hakim olduğum oyuncudur. ne alaka diyeceksiniz, o dönem ciddi ciddi pes oynuyordum. turnuvalara vs giriyordum. özellikle myclub bölümüne de para harciyordum. takımımın atağa yönelik orta saha oyuncusu, sara'nın özel kartıydı. myclub'da benim takimda olan oyunculari gercek liglerinde de elden geldigince izliyordum. ıbrahima sissoko, gabriel sara, azmoun gibi genc yeteneklerle baya iyi bir ekip yaratmistim.
    sara o dönem izledigimde daha cok orta alanin ilerisinde oynayan, sol ayakli, güçlü ve dar alan becerisi olan bir oyuncuydu. sol ayakla iyi şutları vardi.
    izledigim kadarıyla sara, oyun içinde devamlilikta bulunan bir futbolcu. yani orta alandan bir pas atip ardindan bizim oliveira gibi izlemeye devam etmek yerine o pasin olasi sonuclarinin da icinde bulunmayi tercih ediyor.bu durum rakip ceza alaninda fizik olarak güçlü bir sol ayakli oyuncu artirmamiz anlamina geliyor. yani icardi ve mertens gibi kurtlara alan yaratacak, mahalle topçusu kafasinda bir futbolcu sara.
    ha değişmiş midir, hantallaşmış midir bilemedim. ama eğer benim hatirladigim gibi ise güzel bir transfer hamlesi diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın