resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 1277
    world class seviyede isim yapamamasının sebebi bence ajax'tan oyuncu öğütme fabrikası tottenham'a çok erken gitmesi, yoksa chelsea'deki rüdigerden daha iyi stoperdi. tottenham'da kaç tane farklı hocayla çalıştı, hiç stabil bir takım yoktu geçen yılki ange'ye kadar. kendisi ajaxtan stoper kankası matthias de ligt den daha öndeydi fakat de ligt çok genç olduğundan ve potansiyeli yüksel olabilir denildiğinden göz önündeydi, juve'ye transfer yaptı fakat potansiyele çıkamadı, bayern aynı şekilde denedi ancak bıraktı. bırakacak yani önümüzdeki günlerde. 50m € civarına manchester united'a gitmesi çok yakın ihtimal. fiyatlara dikkatinizi çekerim. united'tan sonra da zaten malum; varane gibi arabistan falan yapar.

    davinson ise taş gibi stoper, hem avrupa'da hem de milli takım arenasında kendisini çok iyi kanıtladı. copa amerika finalinden daha yeni geliyor. maalesef elimizdeki değerin farkında değiliz. aslında gayet iyi böyle fark edilmemesi lakin "gider gider", "teklif gelmiş gitsede kalsada" tarzında olmasa taraftar..

    konsantrasyon kaybı vs deniliyor fakat bu sene gayet olgundu. bunun yanında; ilginç türk twitter taraftar profili dışında kimsenin oyunculardan mükemmel olmasını beklediğini görmedim. bizde ise öyle bir manyaklık var. bunu sadece davinson için söylemiyorum. diğer oyuncular konusunda da.

    sizden ricam şampiyonlar ligi 23/24 sezonu eleme turları maçlarının sadece gollerini de olsa izlemeniz. ben toplu halde olan bir link paylaşıyorum, teliften patlamazsa yakın zamanda. 23:00 dk'dan itibaren.

    https://youtu.be/...gjzgK3RW2&t=1384

    son 16'dan sonraki maçlardaki gollerin bir kısmını, onlarca milyonluk savunmacılar değil de bizim savunmacılar yese bakınız çöp diye başlıkları dolardı, transfer döneminde elimizden çıkartmalıyızlar havada uçuşurdu.

    dünya futbolunda artık oyuncu kalitesinden farklı şeyler ön planda; euro 2024'de gördük hepimiz. 50m € luk forvet şut atamıyor, forvet forvet değil, defans defans değil, kaleci ayağı düzgün ama kolu yok..

    bu ortamda elimizdekilerin değerini bilmemiz gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın