• 21
    olur da sara galatasaray'da başarılı olursa bile eleştirilerinde haklı olan yazar.

    galatasaray 20 milyon euro'ya transfer yapıyorsa zaten bir zahmet transferin iyi oynamasını beklersiniz. 20 milyon euroya alınabilecek ne oyuncular varken, sara'dan çok daha başarılı olabilecek oyuncular alabilmek varken yönetimin becerisinin sara'ya yetmesi bir komedidir.

    gabriel sara norwich'te oynuyor. karşısında oynadığı oyuncuların da yanında oynadığı oyuncuların da seviyesi belli. belki bizim için bir barış alper yılmaz etkisi gösterecek, bilemeyiz. biz barış alper'i 20 milyon euro'ya satın almadık.

    gabriel sara belki bu sene bize gelmeseydi 1 sene sonra başakşehir tarafından satın alınsaydı kimse yadırgamayacaktı. 2 sene önce erden timur olmasaydı icardi gelmeyeceği için cenk ergün piatek'i getirseydi bu sefer de herkes sara'yı övdüğü gibi piatek övecekti. daha da kötü bir yönetim leroy fer falan getirseydi bu taraftar onu da överdi gerçi.

    biraz vizyon beyler. hem "paramız yok kim gelecek bize" hem de "20 milyonu çat diye harcarım" bir arada olmuyor. bu kadar para veriyorsan taraftarı da heyecanlandır, sinerji yarat, git kendisini kanıtlamış bir ismi ikna et mctominay gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın