resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 177
    çıkan isimler öncesi, şampiyonlar ligi maçlarını referans alarak kaan ayhan tarzı daha tutucu bir oyuncu bekliyordum ben ama wendel ve mctominay ısrarı ile okan buruk'un daha çok kerem demirbay tarzı bir oyuncu istediğini gördüm. savunması mükemmel olmasa da rakip ceza sahasını karıştıracak, oyun kuracak, kapalı savunmaya etkili olacak bir isim.

    şampiyonlar ligi maçlarını gerekirse yine torreira - kaan (berkan) önlerinde sara (mertens) ile tutarım diye düşünüyor olabilir. bence okan hocanın ilk tercihi lige göre oyuncu almak ve bu bana doğru geliyor. öncelikle çoğunlukla kapalı savunmaya karşı oynuyoruz ve 100 puan toplamış olsak da ekstra performansları ve hiç sakatlık vermeyişimizi unutmamak gerek. ayrıca, 2000 sonrası 3 yıl üst üste şampiyon olabilmiş bir takım yok.

    rakipler de geçen seneye göre kuvvetleniyor, biz yine her türlü 100 puan toplarız diye düşünmemiş okan hoca. avrupa'da başarı kimi alırsak alalım garanti değil ama 1996-2000 arası yaptığımız gibi önce ligi domine edip, sürekli şl'de olmak lazım, zaten istikrar olduktan sonra bir noktada başarı gelebiliyor.

    iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum, iyi işleyen sisteme dahil edip de takım savunmasını iyi yapmaya devam edersek, okan hoca döneminin ana problemlerinden biri olan sete yerleştiğimizde kapalı savunmaya karşı oynarken yaşadığımız sıkıntıyı çözmeye fayda sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın