resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 1266
    atılan kornerleri penaltı seviyesine çeken stoper. çok iyi konumlanıp çok iyi zıplayıp kafayı vuruyor. müthiş bir avantaj.

    defansif yönden hızlı, oyun kurabilen, defans çizgisini öne çeken bir oyuncu ve rakibi önde karşıladığı için diğer oyuncuların da 40 metre geri koşmasına gerek kalmıyor sayesinde. insanlar nelsson'u beğenebilir ama defansif çizgiyi o kadar geri çekiyor, bir de hücum oyuncusuna hamle yapmayıp geri geri gelerek takım oyuncularını da geri çekiyor. davinson ile oynadığınızda hem geri koşmuyorsunuz hem de kaptığınız topu kendi sahanızda değil orta sahaya yakın yerlerde ele geçirdiğiniz için tehlikeli atağa dönüştürme şansınız çok daha fazla.

    davinson satılsın nelsson var zaten diyen insanla futbol katiyen tartışılmaz. aynı siklet bile değil bu iki oyuncu. ben davinson'un fiziksel olarak da prime dönemini geçirdiğine inanıyorum. beden dili bunu gösteriyor. kornerde kafa attıktan sonra geriye dönerkenki azim ve çabukluğu bile inanılmaz.

    özetle kendisi zaten 40 milyona kadar çıkmış bir oyuncu. ederi de gerçekten bu futbol piyasasında 40-60 arasıdır. premier ligde iki takım birbirinden alsa 100 milyon sterlinler konuşulurdu. biz ne yüksek fiyata satabiliriz ne de bu kalitede bir adamı getirebiliriz. dolayısıyla kesinlikle satılmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın