resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 96
    finansal konulardan bağımsız olarak doğru transfer stratejisi olduğunu düşünüyorum.

    sırf adı var diye, son sezonlarında doğru düzgün forma giymemiş, 29+ yasındaki adamlara yıllık en az 3-4 milyon euro maaş verip elimizde patlamasından yeterince çektik. florya suyu diyerek geziyoruz ama başarı oranımız %50'den bile fazla değil. kaldı ki, başarılı olduklarımızda bile, fiziksel dirilik başta olmak üzere bir çok eksik oluyor, sonra futbol konuşurken ama, eğer, belki, bile vb... gibi bağlaç ve edatlar ile edebiyat parçalıyoruz.

    sara 25 yasında, 23/24 sezonunda 53 maçta 4604 dakika süre almış. 22/23 sezonunda 43 maçta 3047 dakika süre almış. giderek artan bir form grafiğine sahip, hatta son sezonunda takımının yıldızı ve taraftarların en çok sevdiği oyuncu olmuş. norwich kendisini 10.5 milyon euro'ya almış, oyuncu performans gösterip takımın yıldızı olmuş, tabii ki 20 milyon euro civarına mal olacak. biz de benzer şekilde 9 milyon euro'ya aldığımız davinson sanchez'den en az 20-25 milyon euro bekliyoruz, bugün sanchez 15 milyona satılsa, yönetim kaçacak delik arar.

    öte yandan, oyuncuyu tanımadığım için norwich forumlarında ve reddit sitesinde araştırdım. norwich taraftarlarının gözünde değeri 30+ milyon euro ve 20 milyona satılırsa aynı fiyata aynı kalitede oyuncu bulmalarının imkansız olduğundan bahsediyorlar.

    aynı şekilde, norwich taraftarlarına göre güçlü yönleri top sürme, duran toplar ve uzun & kısa mesafe pasları. üst seviye bir atak oyuncusu olarak görüyorlar ancak savunmada o kadar başarılı olmadığını belirtiyorlar. fizik olarak da çok güçlü olmasa da güçlü sayılabilecek bir fiziğe sahip imiş. ancak savunmada negatif yön olarak bazı maçlarda zaman zaman oyundan düştüğünü ve topsuz oyununun toplu oyunu kadar iyi olmadığını söylüyorlar.

    bütün bunlara ek olarak, son sezonunda ön libero da dahil olmak üzere merkez ortasahanın tüm pozisyonlarını ve sağ kanat pozisyonlarını oynamış. bu da ekstra bir artı özellik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın