resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 81
    galatasaray'la anlaştığı söylenen oyuncu.

    sara'yı hiç tanımıyorum, hiç maçlarına bakmadım ve daha skills videolarını bile seyretmedim. sadece genel bir istatistiğine baktım ve ne yalan söyleyeyim şüpheye düştüm.
    nedeni de,
    23-24 sezonunda championship'te 46 maçta 13 gol, 12 asist gibi çok güzel istatistikler yapmış fakat ondan önceki sezonlarda baya vasat altı bir performans sergilemiş. mesela lig özelinde konuşursak 19-20 sezonunda 33 maçta 5 gol 4 asist,
    20-21 sezonu=29 maç, 5 gol, 1 asist,
    21-22 sezonu=toplam 15 maçta sadece 1 gol,
    22-23 sezonu=40 maç, 7 gol, 4 asist,

    bu istatistikleri bide brezilya ve championship'de yaptığını düşününce baya baya tedirgin oluyorum. hani 8-10 milyon euro arası bir meblağ olsa yine tamam ama 20 milyon euro falan çok fazla ya. okan hoca istemişse vardır bir bildiği fakat yönetimin çok da tanınmayan bu oyuncuya bu kadar para vermesi çok sıkıntı.
    üstelik bu işin taraftar mevzusu da var çünkü bu kadar para gömdüğümüz oyuncunun çok çok ekstra şeyler yapmasını bekleyeceğiz. 1-2 maç sallantıya geçerse veya ne bileyim sezona iyi başlamazsa işte o zaman çok büyük sıkıntılar çıkar.
    neyse artık her şeyin hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

    edit: şimdi skills videoları ve maç başı istatistiklerine bakarak müthiş bir sol ayağının olduğunu söylemek gerekiyor. birebirleri, araya verdiği paslar ve en önemlisi de ortalarının isabet oranı bir hayli heyecanlandırdı beni. hani barış'ın savunma arkasına atacağı koşulara vereceği paslar, icardi'ye adrese teslim ortalar falan...
    umarım hayal ettiklerimiz olur. pek tabi yine de konuşulan rakamlar çok çok fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın