resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 71
    ilkay ve rabiot gibi uçuk isimleri kenara koyduğumuzda wendel ile birlikte ismi bizimle anılan isimler arasında yetenek skalası en geniş orta saha.

    muhtemel yeni transferimiz diyorlar. şimdi ben ta senenin ortasında, devre arasında, yaz transferinin başında falan sportif direktör eksiğinden, futbol aklı noksanlığından dem vuruyorum. yine o meseleden golü yiyoruz. gabriel sara kısaca izlediğim futbolcuysa eğer ben bu adamdan tatmin oldum. oyununun da süper lig’e çok uygun olduğu kanaatindeyim. fakat transferleri ekonomik bağlamdan koparıp konuşamıyorum çünkü galatasaray’ı her yönüyle takip ediyoruz. gabriel sara’ya verilen ücrete hem sara’nın yaptığı işleri yapan 8-10 numara hem de defansif yönü ağır basan 6-8 numara bulunamaz mıydı? bence pekala bulunabilirdi.

    sara veya wendel, hangisi gelirse gelsin iş yapacaktır. sara geliyorsa, sakatlık olmazsa -çok istikrarlı oyuncu rakamlara bakılırsa- ofansif anlamda çok işimizi görür.

    umarım bu transferle 10 numara/mertens yedeği muhabbeti kapanır zira bizim hala kabak gibi 6 numaraya ihtiyacımız var. okan hoca umarım talepkar olur ve bize 4-1-4-1 oynama fırsatı verecek iyi bir çapayı kadromuza katarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın