resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 1934
    2023/24 sezonunda 100 puanlı şampiyonluk serüveninde 42 maçta forma giyip 7 gol 6 asist yaparak sezonu noktalamış aslan, dayı.

    öyle saçma bir negatif gündem var ki galatasaray’da akıl sır ermiyor gerçekten yazılıp çizilenlere. kendisine ‘sence takımda bir eksik var mı?’ diye sorulan bir oyuncudan başka ne şekilde bir cevap bekleniyor ben akıl erdiremiyorum. bu soruyu soran arkadaşın amacı neydi onun gündeme getirilmesi gerekirken oyuncumuza taş atılması müthiş saçma bir olay.

    forma için savaşacağım demesi dahi eleştirilmiş. yahu ne desin adam? ben yeterli değilim, yerime biri alınmalı mı demeli? ya da sene boyu arkadaşlık ettiği meslektaşlarından, arkadaşlarından birini işaret edip buraya oyuncu alınmalı demesi gibi bir saçmalık mı ortaya çıkmalı? bu soruyu soran şahıs hangi cüretle profesyonel bir futbolcuya bu soruyu sorabiliyor?

    işin özü şu ki galatasaray’da şu an kaos satıyor. galatasaray üzerinden menfaat elde edenlerin tamamının 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçında bir mağlubiyet temennisi olduğuna yemin edebilirim. çünkü galatasaray yenilse kaos daha çok satacak, daha çok yalan ve algı haberler tık alacak.

    kereminho mevzusunda da yüzde yüz haklı. belki bunu böyle ifade etmiş olması garip gelebilir ki bu anlaşılabilir. fakat kadromuzdaki iki kerem’in ismi de kereminho olsa kağıt üstündeki istatistikleriyle ve oyun içindeki üretkenlikleriyle çok daha makul ve makbul konumda olurlardı kamuoyu nezdinde. sağlık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın