• 36
    (bkz: win the internet) böyle bir tabir var sosyal medyada. ben şahsen, "internet alemini fethetmek" olarak çeviriyorum.

    yusuf komutanım, ki sivil vatandaş olmama rağmen emekli bir astsubaya komutanım demek zoruma gitmez, interneti fethetmiştir. bu olayda en büyük pay güney kore ve japonya'ya aittir. finali oynadığı ülke/coğrafya üzerinden internet etkileşimleri başlamış ve global düzeyde devam etmiştir.

    ben normalde 7/24 global online olan bir kullanıcı olarak son günlerde kendimi kitap okumaya verdiğim için gecikmeli olarak dahil oldum olaya ama bu bile hoşuma gitti çünkü asya kıtasından gelen bir kartopu gibi etkileşim ile dünyada reklam olduk. ertesi günün sabahında online olduğum zaman yüzümde çocuksu bir gülümseme ile yusuf reis hakkında yapılan paylaşımları uzun süre takip ettim.

    iyi ki varsın komutanım. ülkenin milli değerlerini yok sayan güruh yüzünden biz vatansever camia bile az daha göz yumacak iken finale yükseldin, günümüzü mutlu ve kutlu kıldın. yolun, bahtın, kaderin ve şansın açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın