resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 763
    aşırı övme ritüeli bitmiş şimdi de aşırı yerme ritüeli başlamış. kendisi fenerbahçe için çok önemli bir kayıptır, özellikle lille maçlarını kaçıracak olması ise büyük bir problemdir. umarım sakatlıkları iyice kronikleşir de katkısından çok ekonomik zararıyla gündeme gelir.

    gelelim performansına, son maçlarda kötü gözükmesinin sebebi krunic ile oynamasıdır. partneri olarak oynayan krunic, futbolu çok iyi bilmekte oyunu harika okumaktadır, zira topun geleceği bölgeyi seziyor ve ona göre kendisini tam ters alanda konumlandırıyor. pas alacağı zaman da yine aynı şekilde rakibin gölgesinde bekleyerek tehlikeyi bertaraf ediyor. bilmem yeterince net mi ama bu aralar rakiplerimizdeki en sevdiğim futbolcu krunic.

    fenerbahçe için ise ortasahada tehlike çanları çalıyor. fred'in yanına ismail yüksek'in kalitelisini ararken, fred'in yerine de adam aramaları gerekebilir. hatta belki stratejilerini değiştirip iki pozisyonu da oynayabilen bir adam arayacaklardır. bu da gayet olumlu çünkü aldıkları adam net 6 da olmayacaktır net 8 de olmayacaktır, sürüncemede kalan, rolü net olmayan her futbolcu uzun vadede mali külfet olabilir.

    velhasıl kelam, fenerbahçe için dengeleri bile değiştirebilecek bir sakatlık ve lille maçları öncesi çok kritik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın