resim
Scott Francis McTominay
Takım:Napoli
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.91
Uyruk:İskoçya
  • 184
    gelirse elbette harika olur. kendisi de coşkulu tribünlerin önünde ilk 11'in önemli parçası olarak oynamaktan muhakkak keyif alacaktır. manchester united gibi her zaman baskının olduğu bir ortamdan gelecek olması da çok büyük bir avantaj.

    ancak unutmamalıyız ki, fulham bile bu transfer için bizden daha favori. 56 milyon euro'ya palhinha'yı bayern'e sattılar ve bu paranın yarısını bile scott'a verseler bizi saf dışı bırakmaları çok yüksek ihtimal. normal şartlarda bir oyuncu olsa, fulham yerine bizi tercih etme ihtimali olabilir ancak burada scott'un premier ligte kalıp ada dışına çıkmak istememesi de ciddi bir ihtimal.

    resmi maçlar bir kaç gün içinde başlayacak ve geçen sezon en çok eksikliğini çektiğimiz ortasahada koşan, ısıran futbolcu profili hala kadromuzda mevcut değil. bizim seviyemiz için minimum olarak düşünülebilecek, gedson fernandes, batista mendy veya ismail yüksek gibi bir futbolcu bile yok.

    scott mctominay'ın maliyeti toplamda en az 40-50 milyon euro olur, 3 yıllık brüt maaşı ile beraber. bizim için çok ciddi olan bu rakamlara bile hala oyuncuların ve kulüplerin kararlarını son dakikaya kadar bekleyip ndombele vakası riskini almak yerine, keşke transfer dönemi başlar başlamaz camara, diarra, mendy, kone gibi oyuncuları hızlıca getirip kamp döneminde takıma katılmalarını sağlasak. ileride bir gün tüm bölgelerimiz kanatlarımız ve stoperlerimiz gibi kaliteli ve alternatifli olursa, kaliteyi daha da arttırmak için bu maceralara girişebiliriz ancak bence bizim için zaman gerekirse orta kaliteli, mücadeleci ve genç oyuncuları hızlıca kadroya katma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın