resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1848
    yunus, metehan ve emin çok ciddi rakamlara çıkılmadığı takdirde satılmaması gereken 3 oyuncuydu. çok gitmek istiyorlarsa ya da henüz yeterli değilse kiralanabilir en fazla. ama biri gitti malesef. mesele olağanüstü oyuncular olmaları değil yerlerinin dolmayacak olması. bizim siktiriboktan ligimizde yerleri dolar bu üç oyuncunun ama şampiyonlar liginde dolmuyor malesef. bugün davinson gitse gerekirse parayı basıp yerini doldurabilirsin mesela. bu yönetim dolduramaz da teorik olarak mümkün yani. ama emin, yunus, metehan giderse yerlerini sadece altyapı oyuncularıyla doldurabiliriz. ya da yıllardır her türk takımın yaptığı gibi kadroyu 25 değil 21 kişiyle bildirmeniz gerekiyor. sonra 3 5 ceza ya da sakatlık yaşayınca elde oynatacak oyuncun kalmıyor. şu anda altyapı çıkışlı olup şampiyonlar ligi kadrosuna yazabileceğimiz başka oyuncu yok. efe ve ali turap o seviyeden çok uzak ama hadi çok hızlı bir çıkış yakaladılar diyelim yine de farketmez çünkü yaşları gereği zaten listeye yazılmadan oynayabiliyorlar. piyasada da bizim altyapıdan çıkmış olma şartlarını sağlayan ve alıp en azından 2. 3. alternatif olabilecek neredeyse hiç oyuncu yok. belki erencan yardımcı. ama onunla alakalı bir girişim varsa da ben duymadım. o yüzden 5. stoper ya da 3. bek alternatifi olacak bile olsa 21 yaş üzeri altyapı oyuncularını mutlaka elde tutmak lazım çünkü gönderdiğin zaman yerleri tamamen boş kalıyor.
    neyse konu eminden çıkıp kadro planlamasına kaydı. emin seviyesinde yabancı bir oyuncu için 4 milyon fena para değil. emin seviyesinde yerli bir oyuncu için düşük bir para. levent mercanı, oğuz aydını, emirhan topçuyu görüyoruz işte. bu seviyede bir altyapı oyuncusu içinse 4 milyon euro felaket bir anlaşma.
    bir de devamlı karşımıza çıkan "oyuncu gitmek istedi" geyiği var. yav kardeşim gedson bize gelmek için 6 ay idmana gs formasıyla çıktı. denayer hava alanında yattı. oğuz aydın ısrarla bizi istedi. hiçbirinde de takımları tamam git madem demedi. oyuncu paşa paşa takımı nereye istiyorsa oraya gitti ya da takımda kaldı. bi bizde gitmek isteyene güle güle deniyor sanırım. sen kendi altyapından çıkan oyuncuyu bile düzgün bir planlamayla takımda kalmaya ikna edemiyorsan yarın öbür gün iyi bir takımdan teklif gelse torreirayı davinsonu icardiyi falan da 3 kuruşa satacaksın o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın