resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1830
    westerlo kulübüne peşkeş çekilmiştir. bonservisinin yarısına falan da değil tümüne 4 milyon ödeyeceklerdir. sonraki satıştan %50 pay ile bonservisin yarısı konuları tamamen farklı konular. birinde oyuncunun %50sine sahipken, diğerinde sadece westerlo'nun oyuncuyu satacağı miktarın %50'sini almış olacaksın.

    bir adet menajer bozuntusu koskoca galatasaray'ı maymuna çeviriyor, istediği herkesi alıp götürebiliyor helal olsun. 2 sene sözleşmesi olan futbolcunu bile tutamıyorsan ortalıkta büyük kulübüm diye gezmeyeceksin. oyuncu çok gitmek istiyorsa uzatır sözleşmesini kiralık gider gelişimine devam ederdi. uzatmayı kabul etmiyorsa bir süre altyapıyla antrenmana çıkar aklı başına gelirdi.

    en potansiyelli altyapı futbolcunu gitmek istiyor diye bu şekilde gönderemezsin. metehan falan emin ile aynı seviye bir futbolcu değil. 1 senede çok gelişti ancak emin hem potansiyel hem mevcut hali anlamında metehan'ın çok önünde bir futbolcu.

    hadi bakalım bu parayla gidin belçika ligi'nin en iyi stoperlerinden olan emin'den 3 yaş büyük olan bu leş ligde az çok sivrilen emirhan topçu'yu alın alabiliyorsanız şimdi 4 milyon + sonraki satıştan %50 pay teklifiyle. bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın