• 33
    hangi takım taraftarı olduğunun bir önemi yok, toksik spor -futbol- izleyicisinin sosyal medyayı voleybol için de ele geçirmesinin sonucunu izliyoruz. bu takım güle oynaya maç yapardı yenilse de; şimdi hepsi gerginlikten bayılacaklar neredeyse.

    her yenen sayı sonrası, yapılan hata sonrası sosyal medyada yazılacakları düşünmemelerine imkan yok. sessiz sedasız ilerlerken dünya şampiyonluğuna kadar gittiler, popüler oldular, “hep yanındayız türkiye” söyleminin;

    “bizim gibi düşünüp bizim idealize ettiğimiz şekilde oynarsanız ve sosyal hayatınıza dikkat edip oynadığınız takımların taraftarını mutlu edecek hamasi söylemlerde bulunursanız ama bunu yaparken rakip takımı da rencide etmeyip hiç ama hiç hata yapmazsanız yanındayız türkiye” olduğu gerçeğiyle karşılaştılar.

    emeklerine sağlık, oyundan keyif almaya devam ederler umarım bir gün.

    ekleme: yenilseniz de sizlerle gurur duymaya devam edecektim, kazandınız, müthiş oldu. isimlerinizin başında dünya 1 numarası, avrupa şampiyonu etiketleri var, olimpiyat şampiyonu etiketini de alırsanız muazzam ötesi bir hikayeniz olacak. öyle ya da böyle dünyanın hangi takımı karşımıza çıkarsın çıksın, “türkiye’yi yenmek büyük olay” düşüncesiyle oynuyor. bu tarif edilemez, spor tarihimizde yeri çok çok az olan bir seviye; hepinize helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın