• 42
    yanlış bir şey mi yazılmış da burada eleştiriliyor yazdıkları? sadece sizin mi yaşam hakkınız var? başka canlıların yaşamını destekleyen bir metin paylaştıkları için suçlu mu oldular?

    arka arkaya hayvanların ölmesini destekleyen yazı paylaşacak kadar organize nasıl olabiliyorsunuz? göz göre göre hayvanlar katledilecek ve mutlu olacaksınız. inanılmaz.

    hayatınızda hiç bir köpeğin inlemesini duydunuz mu ya da kedinin kuyruğuna bastınız mı, nasıl çığlık attığını gördünüz mü? bu kadar cüretkar, umursamaz ve hırslıysanız bu konuda, hayat boyu kulağınızda o inlemeler olsun isterim. eğer biraz vicdanınız varsa pişman olursunuz ama pek sanmıyorum.

    kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama ne senin canın, ne benim canım, ne çocuğum, ne senin çocuğun başka canlılardan üstün değil. münferit olaylar oluyor diye bütün bir popülasyon nasıl cezalandırılabilir? nazilerin yahudileri katletmesinden ne farkı var bu desteklediğiniz olayın? nasıl bir gözü dönmüşlük, nasıl bir öfke?

    sözlüğe bak, olması gerektiği gibi bir yazı paylaşan spor kulübüne akıl almazca ve vicdansızca saldırılıyor. utanç resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın