resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12010
    takımı hangi oyuncularla, hangi formasyonla, hangi taktikle oynatacağı konusunda tek bir kelime etmeyeceğim, edemeyeceğim hocamız. çünkü futbolu okan buruk'tan iyi bilmiyorum. ama..

    okan buruk: "artık transfer dönemini bırakıp süper kupa ve lige odaklanmamız gerekiyor."

    okan buruk: "çok iyi bir kadroya sahibiz. oturmuş takımı korumak bizim için çok önemliydi. bunun yanında transfer yapıp eksik yeri kapatmak istedik iki transferi. şimdi bir tane orta saha, elimdeki orta sahalardan farklı. elimdeki orta sahalara da güveniyorum. bizi yukarı çekecek profile bakıyoruz.

    şu anda acil olarak mevcut oyuncuların dışında düşüncem yok ama ilerleyen günlerde eksikliğimiz olduğunda, ayrılacak oyunculara göre transfer yapabiliriz."

    ..sezon bittiğinden beri transfer konusunda şu konuşmaları yapan, galatasaray'ın yapmadığı, yapamadığı transferleri yöneticilerden başkandan daha çok normalleştiren, sıkıntı olmadığını söyleyen kişi kendisi oldu. geçen sene boey gittikten sonra çıktı ilk basın toplantısında çok acil olarak sağ bek istiyorum dedi. yönetim sağ bek almadı. sparta prag eşleşmesinde, ligde fb mağlubiyetinde çıkıp okan hocaya tek kelime eden olmadı. herkes yönetim boey'i sattı sağ bek almadı avrupa'da ondan elendik, ligde kaybetmeyeceğimiz maçı oyuncuların rehavetinden ve eksikliğinden kaybettik diye düşündü, yorumlandı. bu saatten sonra 4-5 gün sonra süper kupa maçında, şampiyonlar ligi play-off maçında veya lig başlangıcında alınacak her türlü kötü sonuçta yönetim kadar kendiside suçludur haberi olsun. madem her fırsatta elindeki kadronun bu kadar iyi, yeterli olduğunu düşünüyorsun resmi maçlar başladığında da ona göre bir performans göstermek zorundasın hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın