• 117
    tamam kabul ediyorum futbola bakış açısı olarak, izleme zevki vs. olarak avrupa'nın çok gerisindeyiz. evet kavgalarda çıkıyor, uefa'ya gösterdiğimiz çoğu şeyde vaat. bunların hepsini baştan kabul ettim. ee arkadaş bu uefa değil mi 2012'yi polonya-ukrayna ikilisine veren. polonya'nın ukrayna'nın ligi bizden çok mu öte sorarım size. ya da yaptığı/yapacağı yatırımlar bizden çok mu büyük? adamlar birde ellerine yüzlerine bulaştırdılar bunu.

    ama biz yapardık bu organizasyonu arkadaş öyle ya da böyle. yetiştirirdik benim inancım tamdı. eminim o zamana kadar en azından o turnuvada seyirci kalitemizde yükselir, çokta güzel başarırdık. buna en iyi örneklerden bir tanesi şampiyonlar ligi finalini şimdi kimsenin yüzüne bakmadığı olimpiyat stadında harika bir şekilde gerçekleştirmemiz. o şehirler 6 sene içinde hazırlanırdı diyeceğim. sunumumuzda gayet başarılıydı bana sorarsanız. vurgusu güzel olmuş, güzel mesajlar gönderilmiş delegelere. defne samyeli büyülemiştir ayrıca itiraf etmem gerekirse. başbakan recep tayyip erdoğan'ın ulusa sesleniş tadındaki hitabı bile fena sayılmazdı. ayrıca borca falanda girmezdik bana sorarsanız çünkü yapılan yatırımların dönüşü olan turnuvalar bu tarz turnuvalar.

    3. kez fransa'ya vermek nedir zaten anlamış değilim. futbolda lobicilik yine bitirmiştir bizi.

    sonradan gelen edit : sunumla ilgili bir şey söylemeden edemeyeceğim. ankara-eskişehir arası 20 dakika nasıl bir yalandır anlamış değilim. neredeyse her hafta sonu gidip gelmekteyim ankaraya bildiğin 1 saat 40 dakika sürmekte. en iyi ihtimalle 1 saate inecek diye söyleniyor yollar tamamlanınca. adam kandırmaca olmuş orası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın