resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11987
    --- alıntı ---

    sezon başlamadan, 'o öyle dedi, bu böyle dedi'. kaosu başlatmak isteyen insanlar var. bu tuzağa düşmemeliyiz. iki senedir en büyük avantajımız işimize odaklanmamızdı. yine aynı şeyleri yaşayacağız belki. biz yine sakin kalıp, işimize odaklanıp, başarı için ne yapabilirize bakacağız."

    --- alıntı ---

    hocanın yeni röportajından bir kesit. bakınız saha dışı faktörler de şampiyonluğu belirleyebilir, galatasaray'ın hakkını adalet çerçevesinde korumak zaten yönetimin görevi. ama okan buruk her zaman bir şekilde kendi işine baktı. saha içi konsantrasyonu o kadar yüksek ki bence rekor başarılarının kilit faktörü de bu. yönetimle kavga ederdi belki, kimse de bir şey diyemez. ama tarzı bu değil. ortalığı gererek ve karıştırarak ali koç gibi haksızken haklı da gösterilebilirdi. ama bunun doğrudan başarı yöntemi olmadığını ve bunun dozu kaçırılırsa takıma zarar vereceğini biliyor hoca. neticede iş her zaman sahanın içinde bitecek.

    buradan yönetime de seslenmek istiyorum. okan hoca'nın işi saha içiyle, sizin göreviniz saha dışıyla ilgili. hoca röportajında sizi korumak için neredeyse kırk takla attı. siz de okan hoca'nın takımının hakkını koruyun. eylem planlarınız hazır olsun, lütfen. çıkıp ortalığı gerin demiyorum, sadece bu kulübün hakkını koruyun. mesela hukuk yollarını çok daha aktif işletebilirsiniz. işe yarasın ya da yaramasın, o şımarık örgüt liderinin ve çetesinin adliyede canının sıkılması bile bazen yeterli. galatasaray bu kadar dokunulabilir bir kulüp olmasın, tek derdimiz o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın