resim
Ignacio Ezequiel Agustín Fernández Carballo
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Ön Libero
Yaş:22
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 32
    daha önce izleme fırsatım olmadı. eskiden bu profildeki oyuncuların bir iki maçını izlemiş olurdum az çok fikrim olurdu, yaşlanmış hissettim.

    ismi avrupada pek çok dev ve kalburüstü takımla anılan oyuncu. saha partnerinin torreira olması, takımda icardi ve muslera gibi iki ikon (üstelik biri arjantinli) oyuncumuz olması, arkasında davinson gibi bir oyuncuyla oynayacak olması uyum sağlamasını kolaylaştıracaktır. aslına bakılırsa tam bir porto transferi. latin amerikadan avrupaya ilk kez geçiş yapacak oyuncular için durak olmak.

    bana kalırsa 13-15 bantlarına alınabilir bir risk. tıpkı jelert gibi yüksek bonservis ve ortalama bir kontrat oyuncu ihraç etmek için en iyi formül. 13 milyona çıkış maddesi var deniliyor, ortalama 1 buçuk milyondan 4 yıllık maaş ile aşağı yukarı 20 milyon gibi bir maaliyeti var 4 sene toplamında. örneğin adı geçen rabiot için yıllın 6 milyon+6 milyon da imza parası ile 3 yıllık sözleşme imzalamak daha büyük bir maaliyet.

    tabi ki rabiot kendini çok daha yüksek profilde, kendini kanıtlamış ve başarısız olma şansı çok düşük bir transfer. bana kalırsa oyun sistemimize de tam oturuyor. olabiliyorsa zaten rabiot transferini gerçekleştirilmesi taraftarıyım. fakat fernandez daha genç, atlaması gereken bir basamak olan ve bize para kazandırabilecek bir oyuncu.

    belli ki bir kalitesi var, takip ediliyor pek çok talibi var. oyuncuyu tanımadığım için bizim sistemimize nasıl uyum sağlar aradığımız profil midir bilemiyorum. saha içi faktörlerden bağımsız olarak değerlendiriyorum. başarılı olursa ve saha içi katkısı verirse 4 yıl için 20 milyona aradığımız kanı bulup oyuncu ihraç etme fırsatı doğacak.

    saha içi katkısı veremez, sistemimize uyum sağlayamaz, sanıldığı kadar büyük bir oyuncu olamaz ise 2 yıl içerisinde birileri tekrar denemek için kapımızı çalacaktır. bu ihtimalde de yatırımımızın bir kısmını geri alacağız ve kanayan yaramız 8 numara arayışına devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın