• 143
    yaptığı habercilikte tek itiraz edeceğim nokta herkese aynı şekilde davranabilecek mi sorusu olur? benim için yaptığı şey normal. elestireceksek eğer, ilk önce şeffaf olacağız derken kendi söylemini çiğneyen yonetimi, sonrasında da kasıtlı olarak bu belgeleri sizdiranlari elestirelim arkadaslar. adam yalan belge uretmemis, sahtekarlık yapmamış. belgede yazilanlari deliliyle birlikte sunmus. kusura bakmayın ama bu millet daha ne istiyor?

    ülke futbolunun geldiği toksik durumdan ekonominin kotulugunden, düşen yaşam standardından, berbat haldeki adalet sisteminden, dingonun ahirina dönmüş ve hem güvenlik, hem beka sorunu haline gelmiş, adeta kevgirr dönmüş sınırlardan, kime, kaça, hangi şartlarda gittiği bilinmeyen ihalelerden ve yapılan anlaşmalardan dert yaniyorsak bunun temel sebebi eğitimsizlik ve şeffaf olmamak geliyor. biz ise burada gelmis, bilgili, belgeli habercilik yapmış birisinin kellesini istiyoruz adeta!

    ben ne yakup çınar'i tanırım ne de muadillerini. diğer kulüpler derseniz bu olayların feristahini yapıyor. ama diğer kulüpleri ffp nerede, harcama limitleri nerede, bu değirmenin suyu nereden geliyor diye şeffaf olmamakla ve kuralları cignemekle suçlarken böyle bir haberle de anılmak istemem. eğer, aynı haberciligi başka kulüpler için de gosterebilirse, adam derim. yoo gosteremez ise, üzerinde fiyat etiketi olan satılık bir kalem derim.

    galatasaray ülkenin lokomotif kulübüdür. ister kültürel, ister sportif, ister yönetimsel anlamda olsun bu ülkenin en önde gelmiş aydinlarini, insanlarını, sporcularını yetiştirdik, ikame ettik. hal böyleyken böyle bir durumlar karşılaştırarak, diğer kulüplerin yaptığı gibi doğru söyleyeni köyden kovmak yerine, bastırıp, olayın üstüne gidip tüm kulüpler için sefaflik istemeliyiz taraftar olarak. korkmayın, yel kayadan anca toz alır. bunu yaparsak buyuklugumuzden bir şey kaybetmeye evimiz gibi, aksine daha da buyuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın