resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5103
    çok öncelerde de yazdım. tete olayı çıktı şimdi de.

    yaptığı transferlerde iyisi de var kötüsü de. hiç bir sportif direktörün %100 transfer isabet oranı yok. bu noktadan eleştirilmeyi hak etmiyor. sadece icardi işi bile tüm hatalı transferlerini siler.

    ama kulübün şeffaflık düstüruna büyük zarar vermiştir. morutan’ın kiralanması, ziyech’in sözleşmesi derken şimdi de tete’nin sözleşmesi çıktı. belki zaha, davinson veya başka oyuncuların da sözleşmelerinde bilmediğimiz detaylar vardır.

    hesap verilebilirlik için şeffaflık çok önemli. biz ne fenerbahçe’yiz ne de bir başka takım. aslolan galatasaray’dır. kimse galatasaray’ın marka değerine, imajına veya güvenilirliğine zarar veremez. erden timur güvenilirliğe zarar vermiştir.

    ha bunu art niyetli olarak yaptığını kesinlikle düşünmüyorum. misal aynı şeyi cenk ergün yapsa elli tane şüphe doğar kafamda. ama erden bey takım için cebinden büyük paralar harcamış sıkı bir galatasaraylı. muhtemelen limit sıkıntılarına takılmamak için bu yollara saptı. ama işte gerek yoktu bunlara. bunun yolunu açtığı için kendisinden sonra gelenler tarafından suistimal edilebilir.

    son olarak tete’nin sözleşmesinin sızdırılması işi erden timur’a itibar suikastı yapmak içinse kimse merak etmesin, halen taraftarın gözünde erden timur’un yarısı kadar değeri olan 2. bir isim yok. günü geldiğinde erden’i başkan yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın