• 14
    göründüğünden çok daha büyük bir skandaldır. bu tarz sözleşmeyle ticaret yapanlar bilir, sözleşme anlaşmanın namusudur. üzerinde yazandan bağımsız büyük ticari sırdır ve bırakın bilerek dışarı paylaşmayı, yanlışlıkla mail adresinde bir harf yanlış yazsanız başınız belaya girebilir. herhangi bir bağlayıcılığı olmasından bağımsız olarak önemli bir güven aracıdır ve ticari sözleşmesi ifşa edilen bir kurumla iş yaparken emin olun bunu dikkate alarak hareket edersiniz.

    sözleşmeyi yapanlar veya üzerinde yazan miktarları eleştirebilirsiniz, o kısımla pek ilgilenmiyorum. ancak kimsenin endrick'in menajerinin real madrid'e transfer olurken sözleşmede yazan şartlarını bildiğini düşünmüyorum. futbol sözleşmeleri nasıldır, türkiye'de bu işin ticari kısmı nasıl işliyor bilmeden iyi veya kötü sözleşme demenin de hiçbir anlamı yok. kamuoyu aydınlatma platformu da ticari sır açıklama değil bir bilgilendirme platformu, dolayısıyla sözleşmenin her detayı orada bulunacak diye bir durum da yok.

    özetle her zerresiyle inanılmaz derecede rezil bir olaydır. normal şartlarda kriminal bir durum olmadıkça (ki olmadığını düşündürecek veriler var) kendi sorumluluklarında bunun olmasına izin veren yönetimin bütünüyle istifa etmesi gerekir. ancak bunu okuyan herkes senaryonun böyle olmayacağına emindir, yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın