• 5
    menajerlik ücreti biraz yüksek görünüyor; hepsi bu. menajerlik ücretleri açıklanmıyor genelde hiçbir transferde; fakat 100 bin € falan olmuyor arkadaşlar. hatta mendes, rahmetli raiola gibi elit menajerlerin ücretleri daha da yüksek; arada hep gündeme geliyor; top 10 kulüpler dahi ödüyorlar. tam hatırlayamıyorum ama pogba olması lazım, raiola manchester united transferinden 20m €'dan fazla almıştı. genelde 10-20% bandında seyredebiliyor menajer ücretleri piyasa değerinin; tete'ye de ortalama 10m € civarı bir değer biçilmiş olmalı; üzeri de bonservissiz transferden kaynaklı. ayrıca ceza konusunda da; oyuncu ve menajer tarafı çok yüksek ihtimalle ceza alacaklarını biliyorlarmış veya eksiye düşmeyelim diye riski düşürmeye çalışmışlar. o dönem yönetim bunu ödemeyi kabul etmediğinden muhtemelen imza+menajer ücretlerini bu yüzden bir tık daha fazla istediler.

    o kadar kulüpte yüzlerce kontratlı oyuncu varken; tete'nin sözleşmesinin sızması ise sadece ve sadece iyi niyet ile açıklanabilir.

    sosyal medyada o kadar yangın yapılmış insan da bir şey var sanıyor. bonuslar gayet düşük; neden sanki kulübün tapusu verilmiş gibi davranıldı meçhul.

    bonus nasıl olur bir cenk ergün sözleşmesinden görelim:
    feghouli kap'ı okuyalım önce: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/625496

    3.850.000 € sabit ücret.
    75.000 € 10 maç oynadığı için
    75.000 € 20 maç oynadığı için
    200.000 € şampiyonlar ligi grup aşamalarına kalındığı için.
    285.000 € futbolcunun fiilen oynadığı maçlarda alınan her bir puan için.
    bizden 17/18 sezonunda maaş + maçbaşı ücret olarak toplamda 4.485.000 € kazanmıştır. o sezon 75 puan topladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın