resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5114
    tete konusunda kontrat doğru ise çok kötü bir kontrat yapmış olduğu doğru. başarısız transfer. bu 1.

    kontrat doğru ise bu kontratın sızdırılması yoluyla erden timur'a itibar suikasti yapma çabası en en hafif tabirle ayıp, en ağır tabiri kullanmayacağım. bu 2.

    erden timur'un 10'dan fazla başarılı transferi var. 3 tane başarısız transferi olsa kaç yazar? adamın efendiliğini, becerikliliğini, zekasını, kafa yapısını, başarılarını 3 tane transferiyle örtbas edebileceğini sananlar boşa çaba harcıyor. bu 3.

    taraftar erden timur'u bir günde sevmedi. parasını koydu, sponsorluklarını sayarak bitiremiyorsunuz. emre akbaba'dan bu yana onlarca transfer için, basketbolundan futboluna birçok sebepten defalarca kulübe bağışta bulundu. yetmedi ortaya yüreğini koydu, en zor zamanlarda her zaman o öne çıktı, kimse ortalarda görünmezken kendisi konuştu, sorumluluk aldı. yetmedi kafasını koydu, çoğu kişinin kendisini yaltaklanmak zorunda hissettiği kişilerin karşısında o durdu. tehditlere, iftiralara, şantajlara maruz kaldı.

    taraftar bırak kulübe bağışta bulunmayı kendi komisyonunu kovalayan, kötü zamanlarda ortalarda görünmeyen suspus olan, taraftarı kale almayan, daha karşısına kimseyi almamış, kimsenin karşısına çıkmamış insanları aynı kefeye mi koyacak erden timur ile, aynı krediyi mi verecek bu adama? çok beklerler. bu 4.

    kaset skandallarından tut her türlü şantaj, itibar suikasti türk insanının midesini bulandırıyor. erden timur'a zarar verdiğini sananlar ona güç kazandırdıklarını anlamıyor. bu da 5.
App Store'dan indirin Google Play'den alın