• 293
    elimizde dünyanın en iyi 10 numaralarından biri olan ziyech varken açık bölgesinde barış, kerem ve zaha'dan birini daha yedek kulübesine göndererek buraya transfer yapma fikri bana hiç akıllıca gelmiyor.

    kariyerinin en verimli yıllarını 10 numarada geçirmiş ziyech'i sol açıkta oynatıp adamı fizik yapısına hiç müsait olmayacak şekilde at gibi geriye koşturtma fikri bana çok acaip geliyor. bu tarz fetişleri asla anlayamayacağım. oyunun bu kadar fizikselleştiği dönemde ziyech, yusuf, yunus gibi isimler oynarsa forvet arkası ya da 2. forvet gibi oynar. bu oyunu oynayamıyorlarsa da mevkisiz kalırlar.

    sen ziyech gibi 360 derece oyun görüşü olan adamı kanat bölgesinde kullanıp hem ofansif koşu sayını azaltıyorsun hem de adamın görüşünü 180 dereceye indiriyorsun. elimde ziyech olmasa ve bir 10 numara transfer edecek olsam ilk düşüneceğim isimlerden birisi ziyech olurdu. hal böyleyken 10 numara transferi yapmak bana kadrodaki oyunculara haksızlık gibi görünüyor. kesinlikle büyük hata olur.

    onun yerine scout ekibimize bir challenge imkanı tanımalıyız. bulsunlar barış'ı sattığımızda formayı giyecek fuleli, güçlü, kafasını kaldırarak oynama potansiyeli olan henüz 20'li yaşlara girip takımında parlamamış bir isim.

    evet ofansif bölgeye bir katkı yapacaksak böyle olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın