resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Panathinaikos
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 2320
    kendisine gelecek kariyerinde canı gönülden başarılar dilediğim eski futbolcumuz.

    bizde olmadı, bana göre repertuarı da kısıtlıydı. zaten her transfer tutacak diye bir kaide yok, bu kadar basit olsa ali koç'un fenerbahçesi bir çok kupa almalıydı ancak bildiğimiz üzere müzeleri bomboş.

    her ne olursa olsun, transferi doğru bir denemeydi. real madrid maçı ile büyük piyasa yapmış, yetenekli bir sol ayağa sahip genç brezilyalı. bu tanımlama dünyanın neresine giderseniz gidin en az 10 milyon euro'dan başlar zaten. bazı avrupadaki bütçeli kulüpler ukrayna takımında olduğu için politik doğruculuk yaptılar, küçükleri de belki tazminattan korktu ve sonuç olarak transferini tamamladık. başımıza tazminat olarak bir bela da açılmadı, belki de ilk defa, çünkü biliyoruz ki bir konuda davalik olursak hep kaybeden taraftayız, maalesef.

    kendisini kopenhag'a attığı gol ile ve sinir bozucu kamil'e "takımını tanımıyorum bile. ondan ağlara giden topu çıkarmasını istedim. berbat bir kaleci" yorumu ile hatırlayacağım.

    buna ek olarak, kaldığı süre boyunca takımda iyi ilişkilere sahip oldu, olumsuzluk yaratmadı ve enerjisi pozitifti. umarım pana'da yeteneklerini tekrar gösterip başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın