• 88
    türkiye'nin sunumuna dair notlar;
    belki pek mantıklı gelmeyecek, bu tür tanıtımlarda olmazsa olmaz bir gereksinim ama, kültürel ve turistik tanıtım kısmı hala bana saçma ve gereksiz gelmekte. kendimizi avrupalı görüp aday pozisyonunda görüyoruz ama hala "istanbul şok güzel rakı şiş kebap şok güzel yine gelecek ben" tadında yapmaya devam ediyoruz. dedim ya belki hala kendimizi anlatamamış olmaktan kaynaklanan, "bak asya avrupayı birbirine bağlıyor burası, bak efes antik kenti burası, kum deniz güneş oh mis" şeklinde tanıtım bizim değil aslında seçme pozisyonunda bulunan insanların ayıbıdır. bu insanlara türkiye'nin coğrafi ve kültürel özelliklerini anlatmak zorunda kalıyorsak, o kadar tanımıyorlarsa turnuvayı vermesinler de gelmesinler de. şu an italya'da bir organizasyon olsa coğrafik ve kültürel olarak tüm bilgilerine(aşağı yukarı) hakimiz, sadece ulaşım konusunda ve konaklamada ne sıkıntı yaşarım bunun çözümü lazım bana.
    statlar, ulaşım, konaklama vs konuları sürekli gelişmekte büyümekte olan bir konu, 2016 ya kadar yapılacak olan statlar, havaalanları konusunu anlarım (güzeldi de zaten) (bu arada trenlerimiz de çok hızlı diye birşey duydum, evet raydan çıkmadığı sürece çok hızlı!!!) ancak dediğim gibi 2008 avrupa şampiyonasına kattıklarımız, yaşattığımız o heyecan, genç nüfusumuz, bu insanların müslüman bir coğrafyaya önyargılı bakmasının aksine hoşgörü ve farklı inançların iç içe yaşıyor olması vs gibi konularda ve dediğim gibi altyapı konusu üzerinde daha fazla durulmasını isterdim.
    not: görmediysem uyarın ama elin italyanı tanıtım filminde fatih terim'i gösterdi ama bizimkiler, uefa kupasını kaldıran galatasaray'la ilgili tek kare göstermedi! aferin.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın