resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 1595
    1 muslera
    2 jelert
    3 köhn
    4 nellson
    5 sanchcez
    6 torreria
    7 transfer
    8 mertens
    9 zaha
    10 ziyech
    11 mauro icardi
    12 bathsuai
    13 ve 14 yedeklerimiz az forma giyen yabancı oyuncularımız olacak. bu nedenle ben kendisini tutma taraftarı değilim. eyüpspor'a kiralanması fikrine çok sıcağım. hem oyuncuyu izleme, hem fiziki olarak yakınımızda tutabilme hem de eyüpspor başkanı ve teknik direktörü ile sıcak ilişkilerimizden kaynaklı.
    zaten sağ kanat rotasyonunda ziyech, barış alper yılmaz mevcut. bir de kalırsa yunus var. bizim 5 iyi kanat oyuncumuz oluyor. kerem aktürkoğlu, zaha, barış alper yılmaz, ziyech, yunus akgün. yedeklerden biri girecek olsa bu 5 oyuncudan 3'ü girecektir. bir de bathsuai de var o da kanatlarda oynayabilir. biz de yılda 5 ila 10 maç arası oynarayak gelişmez daha fazla süre alacağı ve özgüven bulacağı takıma kiralık olarak gitmeli.
    keza 10 numara mertens var arkasında yine ilk olarak kerem aktürkoğlu denenir, sonrasında ziyech var sonrasında, bathsuai olabilir, yunus akgün var illa genç diyorsak o da var gökdeniz gürpüz artık beklememeli yusuf demir daha fazla süre alarak oyununu ve özgüvenini geliştirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın