resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3981
    transfer süreci bizzat birinci ağızdan aptala anlatılır gibi anlatılmıştır. gerisi anlamayanların zeka seviyesiyle niyeti arasındaki mevzu.

    https://www.youtube.com/watch?v=awajC8X3BPA

    12. dakika civarında erden timur diyor ki:

    * geçen sene harcama limitimiz yoktu. bonservis ödeyemiyorduk.
    * bonservisli alınacak oyuncu 100 taneyse bonservissiz alınacak oyuncu 3 taneydi. talipleri de 10 kat fazlaydı. mecburen onlar arasından seçim yapacak ya da transfer yapmayacaktık. (ya da icardi'yi almayacaktık)
    * bonservissiz olarak alınabilecek en iyi, en değerli oyunculara gidildi.
    * oyunculara daha yüksek teklifler de vardı.
    * oyuncular şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kozlarıyla diğer tekliflerin daha azına ikna edildi.

    13 kişilik rotasyonla şampiyonlar ligi'ne gitmeyi hayal edenleri ya da uefa kurallarını anlamamakta ısrar edenleri üzse de mevcut koşullar içinde en iyisi hedeflenerek transfer edilmiş bir oyuncudur.

    transferinden sadece 6 ay önce heyecandan şaşkına dönüp "zaha mı bize hayatta yedirmezler" yazanların erden timur'a nefret saçma amacıyla her gün zaha'nın fiyatından dem vurmaları da, erden timur'u kötü göstermek için mevcut yönetimi en dar açıdan en uydurma argümanlarla övmeleri de bıktırdı artık. erden timur o dönemin koşullarında alabileceği en iyi adamları almış işte. şeffaf bir şekilde de açıklıyor. parası pahalı geliyorsa çok övülen mevcut yönetim satsın bir zahmet. becerebiliyorlarsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın