resim
Youssef En-Nesyri
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.88
Uyruk:Fas
  • 76
    öyle ya da böyle, performans verir ya da vermez (vermemesini ümit ediyorum); adamlar adı aylarca basına düşmüş, roma ve arap kulüplerinin peşinde olduğu bir futbolcuyu alıyorlar. transfer bitti denildi, son anda pürüz çıktı transferden vazgeçildi denildi, yakın-uzak denildi. geliyor şimdi adam.

    bonservisi bedavaymış, 20 milyon euroymuş gerçekten önemli değil. sözde biz maddi makası açıp türkiye’nin bayern münihi oluyorduk bu sene… sözde beşiktaş’ın verecek 1 milyon euro’su dahi yoktu. fenerbahçe batıyordu bu maliyetlerle. 5 sene sonra yine her şey sıfırlanır, geriye maddi durum değil alınan kupalar kalır.

    fenerbahçe bu sene 50 milyon euro üzerinde bonservis harcaması yaptı şimdiden. beşiktaş ara transfer döneminden beri önüne gelene 10 milyon euro atıyor. biz 1 milyon euro için esnaf pazarlığına devam ediyoruz hocamızın istediği her oyuncu için. eğer korkaksanız ya da maddi destek bulacak bağlantılarınız yoksa bırakın bu kulübün yakasını. kulüp size isim, itibar kazandırıyor. ama siz kulübün itibarını yerle bir edecek vizyonsuzlukta hareketler yapıyorsunuz. bunun bahanesi olarak sunduğunuz şeylerin de başka takımlar için bahane olmadığını tekrar tekrar görüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın