resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5092
    herkes ndombele üzerinden sallıyor. ndombele 3 gün bile takımsız kalmadı ki bu kendisinin ne olursa olsun denemeye değer bir oyuncu olduğunu gösteriyor. üstelik biz ndombele'nin olduğu takımdan davinson sachez'i sadece 9 milyon euroya aldık ki korkunç düşük bir rakam davinson için. bugün 18 e satıyorum desek satarız.

    torreira'yı 6 milyon euro bonservisle getirdiğimiz yaz sergio oliveira transferi ile başlamıştı. üstelik oliverira'nın maliyeti çok daha yüksekti, erden timur taş koyarak düşürdü. sonra da oliveira ile anlaşanlardan yetkiyi alarak kendi transfere el koydu. transfere el koymasaydı, müzmin sakat arabistan fatihimiz jason denayer william carvalho, sergio oliveira, xeka, joao pedro gibi oyunculardan oluşan bir kağnısaray ile fenerbahçeye şampiyonluk verecektik. cenk ergün trolleri de burada bu oyuncuların hepsi portekizce konuşuyor. cenk ergün bu işin matematiğini iyi yapıyor diye bize şampiyonluk gidene kadar cenk ergün öveceklerdi.

    kendisini tanımıyorum etmiyorum, bir yerlerde görmüşlüğüm karşılaşmışlığım yok. bu adam senin benim gibi galatasaraylı olmasının yanı sıra efsunlu bir adam. her kim ki temmuz ayında bonservisiyle icardi getiren(biz melo için her sene ağustos sonunu beklerdik) bu adama ndombele, aurier üzerinden sallıyorsa bilin ki birilerinin trolüdür. bundan sonra hakettikleri üslup ile karşılayacağım kendilerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın