• 352
    göreve başladığında başlığına defalarca yazdım. erden timur’a olan üzüntünün tepkisini göstermeyelim, dış görünüşü ile yargılamayalım, ön yargılı olmayalım, bir şans verelim dedim. ki olması gereken de buydu bence.

    geldiğimiz nokta şu; verilen hiç bir söz tutulmadı, bütçemiz var okan hocanın istediği oyuncuları alacağız dediler alamadılar, futbolcularla dolgun ücretlerle (cenk ergün tarifesi) anlaşıp kulüpleriyle çingene pazarlığına tutuşarak kulübün itibarını zedelediler, özgün bir transfer listeleri olmadığı gibi ilgilendikleri her oyuncunun ismini elli tane gazeteciye sızdırdılar. ve daha nicesi.

    2 gün önce çıkıp “bize güvenin, en iyisini yapacağız” diye poz kesti ibrahim bey. bu ülkede “bize güvenin” diyen hiç kimse işin altından kalkamadı bugüne dek. bakın buna erden timur bile dahil. geçen yaz 8 numara için güven istedi ancak boşa çıkardı. hoş erden timur yaptığı işlerle o güveni ve krediyi hak etmişti.

    ibrahim bey, güven öyle havadan kazanılmaz. önce icraat gösterip sonra güven temin edilir. sizin olumlu herhangi bir icraatiniz olmadığı gibi, olumsuz pek çok işiniz var. dolayısıyla ne size ne başkanınıza ne tatil arkadaşınız cenk ergün’e güven müven yok. sizden bir beklentim de yok. tez vakitte kulüpten isminiz silinsin yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın