• 179
    asla ve asla yapamadığımdır. ne duygusal olarak içime siniyor ne de mantığıma oturuyor.

    biz getirmediğimiz sürece ülke puanı filan umurumda değil öncelikle. en büyük ceremesi şampiyonlar ligi için ön eleme oynamak. onu da geçen seneki gibi akıllıca yönetildiğimizde geçebiliyoruz. ön elemeyi bile geçemeyecek durumdaysak şampiyonlar ligi'nde rezil olmaktansa uefa'da devam etmek daha mantıklı zaten, o yüzden fb'nin ya da bjk'nin ülke puanı kazanması beni zerre heyecanlandırmıyor.

    "oynasınlar da yıpransınlar" mantığı da geçerli değil artık. adamlar ligde her türlü korunup kollanıyor zaten, yıpranmıyorlar ki mk. geçen sene az kalsın konferans'ta yarı final oynayacaktı herifler. avrupa'da yorulmaları lige zerre kadar fayda etmiyor. 90+30 uzatma, 2 yerlerse 3 penaltı ile işi zaten bitiriyorlar.

    bir de görgüsüz görgüsüz sevinmeleri hiç çekilecek dert değil yemin ediyorum. uzun zamandır doğru düzgün bir şeye sevinmedikleri için unutmuş olanlar olabilir ama bunların sevinci çile, çok büyük çile. medeniyetsizlik seremonisi gibi. mümkünse hiçbir şeye sevinemesinler istiyorum. yerel, uluslararası zerre başarı kazanmayıp yok olsalar memleket huzuru için çok daha faydalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın